Danslessen

De danslessen van Flux Dance zijn uniek. Ze zijn allemaal opgezet vanuit ons motto ‘Dance to express, not to impress.’ Daarom kun je deze lessen alleen volgen bij onze dansschool in Leiden.

Onze lessen zijn voor volwassenen op alle dansniveaus. Je hoeft geen danservaring te hebben om te kunnen meedoen.

Heb je echt nog nooit gedanst of wil je liever wat meer zelfvertrouwen opbouwen voor je aan de lessen begint? Of weet je nog niet welke dansstijl bij je past? Start dan met Dance Basics.

 

FLUX DANCE IS VAN 27 MAART TOT 3 APRIL GESLOTEN I.V.M. VAKANTIE.

Street Beats

Op zoek naar een leuke, actieve dansles? Doe mee met Street Beats, streetdance les speciaal voor volwassenen!

We leren je de leukste streetdance moves, op de lekkerste muziek uit de hitlijsten. Met upbeat muziek en positieve energie van onze gezellige groep is Street Beats de perfecte manier om fit te worden, je dansvaardigheden op te bouwen en vooral heel veel plezier te hebben.

Zonder dat je het merkt verbetert je je coördinatie en uithoudingsvermogen. En de extra calorieën die je verbrand zijn natuurlijk ook leuk meegenomen.

DONDERDAG – 18.00 – 19.00
VRIJDAG – 19.00 – 20.00

Danslessen Leiden
Freezone dansles leiden

Freezone

Voel je je gestrest en overweldigd na een lange dag op het werk? Heb je een moment nodig om tot rust te komen en je batterij op te laden? Wil je even loskomen van je thuiswerkplek? Kom dan naar Freezone.

In deze les wisselen we vrij dansen af met zachte stretches en oefeningen die ontworpen zijn om je te helpen spanning los te laten en tot rust te komen. Er zijn er geen danspasjes die je hoeft te onthouden. Zo kun je je helemaal op jezelf focussen.

Dansen is een geweldige manier om balans en ontspanning te vinden in je dagelijks leven. Boek dus vandaag nog een moment voor jezelf en ontdek het plezier van beweging en mindfulness.

DONDERDAG & VRIJDAG – 17.00 – 18.00

Voor deze les mag je een yoga-matje meenemen.

Funk Hiphop

Alle dansstijlen in R&B komen in de basis van Funk en HipHop. Bij Funk HipHop beweeg je op de base, de beat, en de verschillende muzieklagen. Het gaat hierbij niet om hoe goed je danst. Je danst voor jezelf, alsof er niemand kijkt. Want behalve een dansstijl is Funk HipHop ook een attitude.

Naast het aanleren van oude en nieuwe dansstijlen, zoals popping en locking is er ook ruimte om je eigen manier van Funk HipHop te ontwikkelen. In deze freestyle sessies leer je niet alleen van de leraar, maar ook van elkaar.

DONDERDAG – 19.00 – 20.00
VRIJDAG – 18.00 – 19.00 

Funk HipHop dansles Leiden
Flux Dance Flashback dansles Leiden

Flux Flashback

Maak je klaar om lekker te dansen op de beat van de jaren 70, 80 en 90!

Flux Flashback draait om plezier hebben terwijl je beweegt. Met gemakkelijk te volgen danspassen en muziek die je laat swingen is deze energieke dansles de perfecte manier om op een leuke manier aan je conditie te werken.

Ben je dol op Saturday Night Fever, of Vogue van Madonna? Zijn de Backstreet Boys jouw guilty pleasure? Wij nemen je mee terug in de tijd voor een feestje.

Doe mee met onze groep en ervaar het plezier van bewegen op de grootste hits van toen.

DONDERDAG & VRIJDAG – 20.00 – 21.00

MJ Academy

Michael Jackson’s dansmoves zijn in een woord iconisch. De enorme invloed van zijn dans en muziek is nog steeds te zien in het werk van veel beroemde artiesten nu, zoals Beyonce, Lady Gaga en Bruno Mars. Van ‘Beat it’ tot ‘Bad’, van ‘Smooth Criminal’ tot ‘Thriller,’ iedereen herkent meteen de danspasjes. Nu kun jij ook stap voor stap leren hoe je dit doet.

Dansleraar Mickael heeft van Michael Jackson’s eigen dansers en choreografen de beroemde Michael Jackson danstechnieken en choreografieën geleerd. Wil jij ook precies zo leren dansen als Michael Jackson? Dan is de MJ Academy de plek voor jou!

DONDERDAG – 21.00 – 22.00

Michael Jackson dansles leiden
Dance Basics Dansles Leiden

Dance Basics

Dance Basics is voor iedereen die wil starten met dansen. Een soort ‘dansen voor dummies’ om het zo te zeggen.

In deze workshop leer je luisteren naar de muziek, hoe een liedje is opgebouwd en op welk ritme je kunt dansen. We nemen de basisstappen door, hoe je je lichaam veilig kunt bewegen zonder blessures te krijgen en hoe je je gevoelens kunt uitdrukken in je bewegingen.
Aan het eind van de lessen heb je ontdekt welke soort dans er bij je past en kun je met een goede dosis zelfvertrouwen door naar een van onze andere lessen.

VOLGENDE WORKSHOP: –

Workshops

Er zijn op dit moment geen workshops gepland. 

dans workshop leiden
priveles dansles leiden

Privéles

Wil je graag leren dansen, maar liever niet in een groep? Dan is privé dansles iets voor jou!

Met privéles nemen we helemaal de tijd voor je. Wil je je danstechniek verbeteren, of een swingende openingsdans voor je bruiloft? Dat kan! Naast het aanleren van jouw eigen choreografie kunnen we ook de muziek voor je mixen.

Privélessen worden aangepast aan jouw wensen en kunnen overal gegeven worden. Door het hele land en zelfs bij jou thuis!

Bekijk onze tarieven of neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Ben je met meerdere personen? Dan is er ook de mogelijkheid om een workshop te boeken.

Enthousiast geworden naar onze lessen? Volg dan een gratis proefles!

 

Voor wie is deze proefles?

De gratis proefles is voor mensen die graag willen dansen, maar dat nog nooit eerder gedaan hebben. Behalve dan in de keuken of hun slaapkamer. Met of zonder haarborstel om mee te zingen.

Voor volwassenen die wel dansles willen volgen, maar in een les niet tussen kinderen willen staan.

De proefles is ook heel geschikt voor mensen die het een beetje spannend vinden om naar een nieuwe dansles te gaan. Geen zorgen. Hier vind je een filmpje over wie wij zijn en hoe je precies van jouw huis naar onze dansruimte komt. Je bent welkom.

Inwoners van Leiden en omstreken die klaar zijn met Netflixen en gewoon even lekker willen dansen.

Voor mensen die gezond willen blijven. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat dansen heel erg goed voor je is. Het vermindert depressie, verbetert je flexibiliteit, kracht en conditie en boost je immuunsysteem. En zeg nou zelf, dansen is toch ook veel leuker dan op een hometrainer peddelen?

Voor mensen die graag meteen in contact komen met anderen met dezelfde interesses zonder naar links hoeven te swipen.